Avís Legal

www.transparenta.cat és un domini registrat i en propietat de Calaf Grup (CATALANA D’EXPLOTACIONS I MANTENIMENTS,S.L.U. )

La marca transparenta® i el seu logotip són marques registrades per la OEPM i en propietat de CATALANA D’EXPLOTACIONS I MANTENIMENTS,S.L.U. 

En compliment d’allò disposat al Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que ens faciliti seran tractades de manera confidencial i incorporades a fitxers automatitzats titularitat de CATALANA D’EXPLOTACIONS I MANTENIMENTS,S.L.U. , per a l’eficaç gestió de la seva petició i amb la finalitat de facilitar-li informació sobre els productes i serveis que comercialitza aquesta empresa i sobre les millories d’aquest lloc Web. 

Per a navegar per www.transparenta.cat , no necessita subministrar cap dada personal. Pot, per tant, fer una visita totalment anònima.

Els preus indicats en cada producte/servei poden patir variacions sense previ avís, informi’s per a confirmar que els preus són correctes.

LINKS

El present lloc web inclou hipervincles (“links”) que li permeten traslladar-se a altres pàgines o llocs web www.transparenta.cat  no assumeix cap responsabilitat pel que fa a la política de protecció de dades que podria haver-se adoptat en els mateixos, aconsellant als usuaris que indaguin el contingut de la mateixa. En qualsevol cas, els usuaris són plenament conscients de que el present Reglament s’aplica única i exclusivament a la informació recollida en el present lloc web. 

Dades fiscals
 

Identitat:CATALANA D’EXPLOTACIONS I MANTENIMENTS,S.L.U.
CIF: B08719619
Direcció Postal: Raval de Sant Jaume, 53b 08280 CALAF
Correu Electrònic: info@transparenta.cat
Tel. +34 938 699 990