Estimem l’aigua
perquè és essencial per a la vida.
L’aigua és un recurs limitat
que hem de cuidar.

Un tàndem que suma més de 200 anys d’experiencia i know how

Qui som

transparenta® neix sent gran. Calaf Grup i Facsa s’uneixen en un projecte comú per portar la seva manera de ser i de fer al cicle integral de l’aigua. La gestió orientada al servei/ciutadania, la sostenibilitat i la transparència és possible i és un fet.

Calaf Grup i Facsa són experts en els seus àmbits d’activitat. Calaf Grup, amb més de 50 anys de trajectòria en construcció d’infraestructures hidràuliques, dipòsits, depuradores, col·lectors a Catalunya entre d’altres, i Facsa, amb més de 145 anys d’història en el cicle integral de l’aigua a Castelló.


Units per un projecte comú

+


Facsa és una empresa que pertany al Grupo Gimeno, fundada a Castelló l’any 1873 amb l’objectiu de dotar la capital d’una xarxa moderna de distribució d’aigua potable. Aquests més de 145 anys de trajectòria ens han servit per convertir-nos en l’empresa privada espanyola amb més experiència en la gestió del cicle integral de l’aigua.


Calaf Grup va ser fundada l’any 1964 a Calaf (Barcelona). És una empresa familiar amb una trajectòria de més de cinquanta anys i sis generacions relacionades amb el món de la construcció. Empresa vinculada al territori, compromesa amb el medi ambient i la qualitat en l’execució, amb una forta aposta tecnològica en tots els seus projectes.