Participem al V Congrés de l’Aigua a Catalunya

Participem al V Congrés de l’Aigua a Catalunya

Avui hem estat presents al V Congrés de l’Aigua a Catalunya organitzat per l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua. El nostre gerent, Francesc Roca, ha parlat sobre “Economia circular en el cicle de l’aigua. Cas real de transformació i valoració del biogàs en biometà”

El Congrés, celebrat a Tarragona el 21 i 22 de març, s’ha dividit en dues sales del Palau Firal i de Congressos que han comptat amb un conjunt de tres sessions, en cadascuna de les quals s’han presentat vàries Ponències i una Taula Rodona al voltant de la temàtica de la sessió. La 1a sessió ha girat al voltant del “capteniment social i ambiental front el nou entorn”, la 2a ha versat sobre “el nou entorn tecnològic” i la 3a s’ha parlat de l’ “adaptació econòmica a la gestió de l’aigua dins el nou entorn”.

L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua amb aquestes jornades busquen permetre la participació activa, sense exclusions, del màxim número d’agents involucrats en la planificació i gestió dels recursos hídrics i del canvi climàtic, i, en conseqüència, té la pretensió d’adreçar-se al conjunt de les Administracions Públiques amb competències en les dites matèries, als gestors públics i privats sota quina responsabilitat es desenvolupen les responsabilitats que les lleis atribueixen a cadascun d’ells, al món empresarial, als professionals de les diferents qualificacions que hi actuen i, en general, a tota aquella part de la ciutadania interessada i preocupada per la millora del món de l’aigua i el seu entorn natural.